Naša zgodba

Doris in Ana sta se spoznali v času študija, ko sta obe sodelovali pri istem študentskem klubu. Njune poti so se po končanem sodelovanju razšle – a ne za dolgo. Kmalu potem ju je namreč združila ljubezen do psov, ki sta jo obe razvili že v otroštvu, in želja po ustvarjanju nečesa, kar sta dolgo iskali tudi sami. Po dolgih pogovorih in brainstormingih se je rodila ideja o Pawdventure, ki ji je luč sveta pomagal ugledati še Rok.
Zgodba o Pawdventure se je začela pisati leta 2020, kmalu po tem, ko se je Doris in Roku pridružila psička Lu, ki sta jo težko pričakovala. Ana pa je po selitvi od doma, kjer je ostala njena prva psička Brina, takrat že razmišljala o čisto svojem kužku Riyu, ki se ji je pridružil manj kot mesec preden smo Pawdventure predstavili svetu.
 
»Pawdventure je znamka za vse lastnike psov, ki želijo v svoj vsakdan in vsak dan svojega štirinožnega prijatelja vnesti še več doživetij in zabave. Z našimi izdelki želimo obogatiti vaše skupne dogodivščine, pa naj bo to raziskovanje gorskih poti, potikanje po mestu ali pa samo učenje trikcev v domači dnevni sobi. Psi so naši najboljši prijatelji, zato pri Pawdventure verjamemo, da si zaslužijo le najboljše.«
  
Be different, be wild and join the Pawdventure!
 
Rok, Doris, Ana, Lu, Riyo