Let the PAWDVENTURES begin!

A dej no, pa ne še en pasji blog … Ne, počakaj, naš blog bo veliko več kot to! Res, prisežemo :D
Preden te zasujemo z blog objavami, smo se odločili napisati uvod. Nekje je treba začeti, ane? 

To, da radi začnemo na začetku, je verjetno že očitno. Ideje za prve izdelke, ki smo jih lansirali pod imenom Pawdventure, smo črpali prav iz “začetkov”. Ko po odločitvi, da je čas za novega pasjega prijatelja, začnemo razmišljati o opremi zanj, najprej pomislimo na povodec in ovratnico, saj je psa nekako treba spraviti do doma. :) Če naših povodcev in ovratnic še ne poznaš, hitro skoči v našo trgovinico. 

Zakaj sploh blog Pawdventure? No, zakaj pa ne, smo rekli, in kar hitro ugotovili, da imamo veliko za povedati. V našem blogu lahko najdeš marsikaj; od receptov za pasje poslastice do priporočil za izlete, idej za hribovske izzive, trikce … Ni da ni. Seveda pa so dobrodošle tudi tvoje ideje, če imaš v mislih kakšno temo, o kateri želiš slišati kaj več.

Navdih za zapise prihaja od nas, iz naših izkušenj. Pišemo o stvareh, ki jih uporabljamo in s katerimi se srečujemo v našem vsakdanjem življenju. Z našimi zapisi želimo razrešiti kakšne pomisleke ali pa prišepniti kakšen uporaben nasvet, ki bo vama s tvojim kužkom prišel prav pri rečeh, ki se jih bosta lotila. 

Se beremo!

Ekipa Pawdventure

 

 

Prva blog objava

Št. komentarjev: 5

Pawdventure

Hvala vsem za tako lep odziv. Mi že komaj čakamo na naslednjo objavo. :)

Adrijana

Oooo, tale blog bom pa res z veseljem spremljala. Bravo za pogum.

Rok

Vrhunsko!

Marcel

Wow, top! :-)

Maja

Se veselim, super!

Napišite komentar

Upoštevajte, da je treba komentarje pred objavo odobriti